wat je samen doet, doe je goedkoper
 

Na het grote succes van onze vorige groepsaankoop, hebben we net voor jou een nieuwe, óngeziene deal onderhandeld.

Via onze groepsaankoop krijg je 250 korting, gratis installatie en 1 jaar gratis zout voor een kwalitatief en duurzaam toestel van Bayard of MCBwater, afhankelijk van je regio.

Je zal nergens een betere deal vinden en je krijgt meteen een kant-en-klare en kwalitatieve oplossing met garantie!

Groepsaankoop waterverzachter

Wat je samen doet, doe je goedkoper. Via groepsaankopen kan je nu eenmaal veel meer besparen dan als individu. Dankzij deze groepsdeal krijg je nu je waterverzachter maar liefst 250 euro goedkoper, met gratis installatie en gratis zout voor 1 jaar. Bovendien hebben onze partners nog heel wat te bieden:

15 jaar garantie

Eigen technische dienst

Jarenlange ervaring

100% Belgisch

Actief in heel België

Waarom een groepsaankoop?

Korting bovenop de groepsdeal?

Is je huis 10 jaar of ouder? Ben je eigenaar? Dan betaal je slechts 6% btw in plaats van de gebruikelijke 21%. Dat is dus een korting bovenop de groepskorting! De plaatsing moet door een erkende leverancier gebeuren. Gelukkig werkt SamenGoedkoper enkel met gecertifiëerde specialisten in waterverzachters.

Ik schrijf me gratis in

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Groepsdeal is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

Over Bayard

De beste Belgische waterverzachters!

Waarom een waterverzachter

4 redenen om voor een waterverzachter te kiezen

Bespaar € 630 per jaar

Dankzij een waterverzachter daalt je energie- en warmwaterverbruik. Ook heb je minder was- en schoonmaakmiddelen nodig en hoef je geen duur flessenwater meer te kopen. Alles bij elkaar goed voor een jaarlijkse besparing van 630 euro.

Lager water- en energieverbruik

Met een waterverzachter kan kalk je leidingen niet langer doen dichtslibben. Daardoor moeten je verwarmingsketel en huishoudtoestellen minder hard pompen en dalen je energie- en warmwaterverbruik zienderogen.

Verhoogde levensduur van huishoudtoestellen & kranen

Kalkaanslag veroorzaakt na verloop van tijd heel wat schade aan wasmachines, vaatwassers, enzovoort. Met een waterverzachter is die kalkschade praktisch verleden tijd, wat de levensduur van uw huishoudapparaten flink vergroot.

Minder kalkaanslag

Niets zo vervelend als kalkaanslag van kranen en sanitair moeten schrobben. Met een waterverzachter gaat het poetsen eens zo makkelijk.

Copyright 2020 Conversion Impact bvba i.s.m. Bayard - Alle rechten voorbehouden.

Ja, ik wil me gratis inschrijven!

Vul het formulier in en krijg een vrijblijvend prijsvoorstel voor een waterverzachter met €250 euro korting, gratis installatie en 1 jaar gratis zout.

SamenGoedkoper stelt met trots voor:

GROEPSAANKOOP WATERVERZACHTERS

UITZONDERLIJKE SUMMER DEAL: 3x WINST

HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

Je vult het formulier in

Deze gegevens hebben wij nodig om je in contact met Bayard. Door je in te schrijven via SamenGoedkoper verzeker je jezelf van een gratis prijsofferte voor een waterverzachter met 250 euro korting, gratis installatie en 1 jaar gratis zout!

Je kiest volledig vrijblijvend of je tekent

Ben je tevreden met de offerte? Of ga je toch nog even wachten met een waterverzachter? Jij kiest zelf wat je doet. Inschrijven voor de groepsaankoop is volledig gratis en vrijblijvend.

Je ontvangt een gratis en vrijblijvende prijsofferte

Bayard of MCBwater belt je binnen de 48u op om een afspraak te maken. Een specialist komt langs om de waterhardheid te meten en de specifieke noden van jouw huishouden in kaart te brengen. Daarna krijg je een gratis prijsofferte.

Deelname Groepsaankoop

JA, IK DOE MEE EN WENS EEN PRIJSVOORSTEL

Bayard

Bayard heeft een uitgebreid gamma ecologische waterverzachters, zowel hydraulische als elektronische. Bayard is bovendien een 100% Belgische fabrikant. Je koopt je waterverzachter dus rechtstreeks bij de fabrikant. Bayard heeft 50 jaar ervaring in de sector en geeft 15 jaar garantie op uw aankoop.

Werkgebied: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen & Vlaams-Brabant

JA, IK WENS EEN PRIJSVOORSTEL
Vrijblijvend inschrijven

JIJ BESLIST!

Jij kiest zelf of je tekent of niet. Inschrijven voor de groepsaankoop is volledig gratis en vrijblijvend.

Klinkt goed, ik doe mee!

JE KRIJGT EEN VOORSTEL

Bayard neemt contact op voor een afspraak en maakt een gratis offerte met groepskorting!

JE DOET MEE

Een verstandige keuze! Door de krachten te bundelen met SamenGoedkoper geniet u gegarandeerd van een uitzonderlijke groepsdeal! 

Na het grote succes van onze vorige groepsaankoop, hebben we deze zomer voor jou een nieuwe, óngeziene deal onderhandeld.

Via onze groepsaankoop krijg je 250 korting, gratis installatie en 1 jaar gratis zout voor een kwalitatief en duurzaam toestel van Bayard of MCBwater, afhankelijk van je regio.

Je zal nergens een betere deal vinden en je krijgt meteen een kant-en-klare en kwalitatieve oplossing met garantie!

MCBwater

MCBwater is een klein bedrijf. Ze werken met zelf opgeleid personeel dat veel praktijkervaring heeft. Ze bieden degelijk vakmanschap, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een uitgebreid garantiepakket tot 15 jaar.

Werkgebied: Antwerpen & Limburg

JA, IK WENS EEN PRIJSVOORSTEL