Hyundai Tucson

Hoge energiefactuur?

Gevelanalyse & persoonlijk advies

1 van onze bouwadviseurs komt ter plaatse om je situatie te analyseren en te bespreken. We doen je ter plaatste een voorstel van onze aanpak met onmiddellijk een prijs. We kijken ook welke afwerking van de gevel je verkiest.

Betaal voor 10 cm dikke EPS-isolatieplaten, krijg er 4 cm gratis bij

Cralux denkt al aan de toekomst. Door 14 centimeter dikke EPS-isolatieplaten op uw gevel aan te brengen, bent u klaar voor de isolatiedoelstellingen 2050. En dat voor de prijs van 10 cm isolatie!

Vraag je gratis offerte »

Design

Ontvang je gratis offerte »

Gevelrenovatie aan de laagste prijs?

Cralux staat voor je klaar. Krijg persoonlijk advies en info over alle premies en ontvang je gratis prijsofferte, inclusief onze tijdelijke actie, en geniet van een warme thuis zonder zorgen!

Isoleer je gevel en hou
20% meer warmte
 in huis

Comfort

Veiligheid

Enkel het beste is goed genoeg.

We begrijpen dat onze gerealiseerde projecten niet enkel gebouwen vertegenwoordigen maar ook plannen vormen voor onze toekomstige klanten. We gebruiken bekende technieken en technologien om onze maximale potentieel te bereiken.

Onze realisaties

Ons aanbod

De best geïsoleerde gevel in een prachtig jasje

Cralux maakt voor jou het verschil.

Onze troeven

Topmaterialen voor jouw gevel

We hebben de beste isolatiematerialen alsook de beste afwerking in crepi. We gebruiken de crepi met siliconen, deze is volledig waterafstotend en weersbestendig. Perfect voor België!

Verder gebruiken we de optimale isolatiedikte, in lijn met de EU norm voor 2050. Zo moet je binnen 25 jaar niet opnieuw isoleren en spaar je een hoop kosten uit!

10 jaar garantie

Omdat we 100% geloven in onze afwerking met crepi, krijg je maar liefst 10 jaar garantie!

Cralux: jouw partner voor elke renovatie

Cralux is jouw partner voor je gevel-, ramen en dakrenovatie. 60 vakmannen en 20 bouwadviseurs staan voor u klaar. Stuk voor stuk experten in externe thermische isolatie, zowel in advies als in uitvoering.

Samen maken wij van uw huis een warme thuis voor morgen.

Ons team

crepi
Copyright 2023 SamenGoedkoper.be i.s.m. Cralux - Alle rechten voorbehouden.

Razendsnelle oplevering

We doen er alles aan om de werken zo snel als mogelijk uit te voeren. We houden je op regelmatige tijdstippen op de hoogte wanneer je in de planning staat.

We begrijpen dat onze gerealiseerde projecten niet enkel gebouwen vertegenwoordigen maar ook plannen vormen voor onze toekomstige klanten. We gebruiken bekende technieken en technologien om onze maximale potentieel te bereiken.

Bij Cralux wordt elk project gewaardeerd. Op basis van onze expertise werken wij een gedetailleerde planning uit voor uw verbouwing of renovatie. En daar houden wij ons ook aan! Van het eerste contact tot de oplevering: Cralux houdt rekening met uw wensen. Daarnaast maken wij het verschil dankzij ons uitgebreid aanbod, onze toegewijde vakmannen en onze onklopbare prijs-kwaliteit!

Cralux is je partner voor alle renovatiewerken: crepi, buitenmuurisolatie, dakwerken, ... Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouw- en renovatiesector ligt je project in ervaren handen. 

De specialiteit van Cralux? Dat is het realiseren van je droomhuis binnen de grenzen van je budget. Cralux luistert, adviseert en inspireert u van bij het eerste gesprek tot het leggen van de laatste steen.

Ik wil een nieuwe gevel »

Ontvang je gratis offerte

Alle gegevens zijn vertrouwelijk en worden behandeld in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Lees meer in ons privacybeleid. 

Door vrijblijvend dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. 

Een warme thuis zonder je zorgen te moeten maken over de energiefactuur? Cralux is expert in isolatie voor gevel, ramen en dak. Wij komen ter plaatse, analyseren je situatie en gaan dan over tot het opleveren van topkwaliteit!

Eén bedrijf dat je hele huis optimaal isoleert? Dat is de definitie van Cralux. Wij zijn expert in thermische isolatie van gevel, ramen én dak. Daarnaast maken wij het verschil dankzij ons uitgebreid aanbod, onze toegewijde vakmannen en onze onklopbare prijs-kwaliteit!

Het oog wil ook wat

Nu zit je gezellig warm binnen maar uiteraard wil je dat je huis er vanbuiten ook netjes uitziet. Afwerking met crepi geeft een mooie tijdloze uitstraling en je huis ziet er weer uit als nieuw. Je kan alle kleuren keizen van de regenboog en doordat we werken met silicone, blijft de afwerking mooi proper.

Ontvang je gratis offerte »

Een extra reden om je gevel te renoveren: Mijn VerbouwPremie! Zowel gevelisolatie als gevelbepleistering met crepi komen in aanmerking voor deze premie! Afhankelijk van je inkomen krijg je 35% tot maar liefst 50% van de investering terug met een maximaal premiebedrag van 6.000 euro. 

Daarnaast helpen we met de aanvraag van gemeentelijke vergunningen indien nodig en zorgen we ook voor de parkeerborden bij het innemen van een stuk openbare weg.

Onze tip

Vergeet je VerbouwPremie niet!

Krijg tot 50% premie »
Isoleer je gevel en hou 20% meer warmte in huis
Betaal voor 10 cm dikke EPS-isolatieplaten, krijg er 4 cm gratis bij