wat je samen doet, doe je goedkoper
 

Grote Groepsaankoop Waterverzachters

Kalkaanslag? Verstopte leidingen? Of is je vaatwasser alweer kapot? Je bent niet de enige! Daarom hebben wij een groepsaankoop van waterverzachters onderhandeld met Bayard. Zo heb je nu een compacte en doeltreffende waterverzachter met € 250 groepskorting!

NOG 487 BESCHIKBAAR

Wat mag je verwachten ...

Waarom een groepsaankoop?

€ 500 GOEDKOPER 

Wat je samen doet, doe je goedkoper. Via groepsaankopen kan je nu eenmaal veel meer besparen dan als individu. Dankzij deze groepsaankoop krijg je nu je waterverzachter maar liefst 250 euro goedkoper.

15 jaar garantie

Eigen technische dienst

Reeds 50 jaar ervaring

100% Belgisch

Actief in heel België

NOG 487 BESCHIKBAAR

Ja, ik doe mee

en wens een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen voor een waterverzachter met 250 euro groepskorting.

Al 3.513 mensen namen deel, nog 487 beschikbaar

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Groepskorting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Promotie enkel geldig voor eigenaars van gebouwen in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel, Waals-Brabant, Luik, Namen, Luxemburg of Henegouwen

Groepsaankoop waterverzachter

Over Bayard

Je neemt deel

Je ontvangt een voorstel

Je beslist of je al dan niet bestelt

De beste Belgische waterverzachters!

Bayard heeft een uitgebreid gamma ecologische waterverzachters, zowel hydraulische als elektronische. Bayard is bovendien een 100% Belgische fabrikant. U koopt
uw waterverzachter dus rechtstreeks bij de fabrikant. Bayard heeft 50 jaar ervaring in de sector en geeft 15 jaar garantie op uw aankoop.

Niet overtuigd? Vraag meer info, een specialist komt ter plaatse voor een gratis wateranalyse.

Waarom een waterverzachter

4 redenen om voor een waterverzachter te kiezen

Bespaar € 630 per jaar

Dankzij een waterverzachter daalt je energie- en warmwaterverbruik. Ook heb je minder was- en schoonmaakmiddelen nodig en hoef je geen duur flessenwater meer te kopen. Alles bij elkaar goed voor een jaarlijkse besparing van 630 euro.

Lager water- en energieverbruik

Met een waterverzachter kan kalk je leidingen niet langer doen dichtslibben. Daardoor moeten je verwarmingsketel en huishoudtoestellen minder hard pompen en dalen je energie- en warmwaterverbruik zienderogen.

Verhoogde levensduur van huishoudtoestellen & kranen

Kalkaanslag veroorzaakt na verloop van tijd heel wat schade aan wasmachines, vaatwassers, enzovoort. Met een waterverzachter is die kalkschade praktisch verleden tijd, wat de levensduur van uw huishoudapparaten flink vergroot.

Minder kalkaanslag

Niets zo vervelend als kalkaanslag van kranen en sanitair moeten schrobben. Met een waterverzachter gaat het poetsen eens zo makkelijk.

Copyright 2018 Conversion Impact bvba i.s.m. Bayard - Alle rechten voorbehouden
JA, IK DOE MEE EN WENS EEN PRIJSVOORSTELJA, IK WIL OOK EEN PRIJSVOORSTELGratis inschrijven

Al 3.513 deelnemers

€ 250 GOEDKOPER

Waarom deelnemen aan deze groepsaankoop

Correcte afhandeling en zacht water

Ik ben ingegaan op dit aanbod en het is allemaal correct verlopen. Hier in het Meetjesland zit er enorm veel kalk in het water. Mijn koffiezet was na 2 jaar stuk door de kalk, terwijl ik die om de 4 maanden ontkalkte! Ik ben dus tevreden over mijn besluit.

T. Plancke

Eeklo

T. Plancke, Eeklo

Hun leven veranderde met een waterverzachter ...

Topservice!

Wij hebben een waterverzachter aangeschaft en zijn zeer tevreden. Het water smaakt veel beter en we gebruiken veel minder wasmiddelen, wat beter is voor het milieu. Ze worden nauwkeurig afgesteld en het kalkgehalte wordt nagemeten.

E. Houben

Diepenbeek

E. Houben, Diepenbeek

IK WIL OOK EEN WATERVERZACHTER