Maak nu je afspraak

Alle gegevens zijn vertrouwelijk en worden behandeld in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Lees meer in ons privacybeleid. 

Door vrijblijvend dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. 

Een cv-ketel in topvorm?

Erkende chauffagist
Wij werken enkel met vakmensen die Cerga geaccrediteerd zijn. Cerga is hét kwaliteitslabel voor gasinstallateurs en staat voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap.

Extra voordelige prijs: € 135*
*Deze prijs is inclusief verplaatsingskosten, wettelijk attest en 6% btw (als je woning meer dan 10 jaar oud is, anders 21%). Niet inbegrepen: eventuele branderdichtingen of andere onderdelen die eventueel vervangen moeten worden.


Snel een afspraak zonder zorgen
Vul de korte vragenlijst in en je wordt binnen de 48u gecontacteerd voor een afspraak. Zo vermijd je de winterrush!

Waarom je cv-ketel laten onderhouden?

Een cv-ketel op gas moet je verplicht om de 2 jaar laten onderhouden. Centrale stooktoestellen op mazout of vaste brandstof moet je elk jaar laten nakijken.

Onderhoud verplicht

Het risico op een panne ligt 5x lager en je ketel gaat ook langer mee. Bovendien vermijd je de gevaren van koolstofmonoxide.

Vermijd pannes & CO2-vergiftiging 

Energiebesparing

Laat je je ketel onderhouden, dan blijft je rendement optimaal. Zo bespaar je tot wel 10% op je energiefactuur. 

Boek je gasketelonderhoud vóór de grote rush aan slechts € 135*!

Onze partner: Asaniverko

Voor deze groepsaankoop selecteerden we Asaniverko als partner en wel om de volgende redenen:

De techniekers van Asaniverko volgen regelmatig een vervolmakingscursus bij verschillende fabrikanten, zodat zij in staat zijn zich de grote diversiteit aan merken eigen te maken.

De beste kennis

Gecertificeerd

Asaniverko is een Cerga geaccrediteerde installateur en controleur van verwarmingsketels. De techniekers werken steeds volgens de geldende wetgeving en volgens de voorschriften van de fabrikant.

24/7

Dringende interventie nodig? Ook buiten de openingsuren kan je Asaniverko bereiken voor dringende zaken.

Boek nu een afspraak om je ketel te laten onderhouden, vóór de grote winterrush en geniet van de voordelige prijs van slechts € 135.

Heb je je cv-ketel nog niet laten nakijken dit jaar?

Afspraak maken

SamenGoedkoper.be i.s.m. Asaniverko

SamenGoedkoper is de Belgische expert in groepsaankopen en kortingsacties. Jaarlijks helpen wij duizenden consumenten te besparen. Samen gaan we voor interessante voorwaarden, scherpe prijzen, duurzaamheid en topkwaliteit. Maak uw afspraak en bespaar. Snel, eenvoudig en volledig vrijblijvend!

SamenGoedkoper.be

Koolmijnenkaai 62
1080 Brussel